torsdag 16 februari 2017

Ansökt om jobb på universitetet

Nu har jag ansökt om jobb på universitetet, det som ligger närmast mig. Lite ångest på grund av det, mest för att det känns som att jag inte förtjänar det jobbet. Allt handlar hela tiden om att gömma att jag inte kan allt jag borde kunna, inte vet det jag borde veta, inte minns det jag borde minnas. Det kommer liksom på sin spets i och med en sådan ansökan. Om jag får komma på intervju. Då gäller det ju att veta allt det där jag borde veta och verkligen minnas det. Och ännu mer om jag faktiskt får jobbet.

Samtidigt ångest för att någon ska komma på mig med att inte kunna allt jag borde kunna vid det här laget. Om någon märker att jag inte är så bra som jag borde vara. Eller att jag dissocierar. Det är jobbigt.

Jag borde verkligen sätta igång med min forskning nu. Eller kanske inte just nu i skrivande stund, för klockan närmar sig midnatt, men i morgon och alla dagarna framöver. Borde, måste, ska.

Men nu så ska jag äta en semla. Faktiskt. Jag har gjort ännu en sats och de är nästan klara nu. Fattas bara mandelmassa och vispgrädde.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar