tisdag 14 februari 2017

Dålig sömn, bra psykolog

Sömnen var verkligen dålig i natt, trots att jag tagit en halv seresta. Troligtvis så räcker det inte. En hel seresta är för mycket och gör mig alldeles borta i huvudet långt in dagen efter, men en halv som min nya psykiatiker rådde mig att ta räcker inte... 

Jag önskar jag hade en bra sömnmedicin. En som jag sover på men inte blir helt knocked out av dagen efter. Jag ska ta upp det med min gamla psykiatiker när jag träffar henne om ett par veckor. Jag fick ett medicintips under min vecka på stafettkontot på instagram, jag ska leta upp det för jag skrev såklart inte upp det när jag läste det.

Appråpå instagram så ska jag försöka bli lite mer aktiv därigen. Och så har jag skapat en ny facebook som jag tänkte använda som överlevar- och dissociationskonto. För den som vill lägga till mig så heter jag "Michas Blogg" där.

Jag träffade min psykolog idag igen. Vi pratade mycket om min och min tös relation, om hur den förändrades när vår lilleman dog. Om hur fusionella vi blev och hur mycket fysisk närhet vi gav varandra. Om hur mycket jag bar på henne i bärsjal och om hur viktig amningen blev - jag ammade henne nästan tre år.

Vi tittade på mina teckningar också. Hon blev glad över att jag gjort en teckning efter vårt sista möte och att jag skrivit hennes namn under teckningen, för att komma ihåg att det var efter att jag träffat henne. Hon sa att hon tycker jag absolut ska fortsätta teckna, att det är ett bra uttrycksmedel och att det passar mig. Hon tyckte mycket om teckningen på en del av en kvinnokropp med en dörr ovanför könet intill mina delar inuti.

Vi pratade också litegrann om min dödsångest. Den som drabbar mig när jag kör bil. Att den kommer sig troligtvis utav att jag satt och körde bil när jag fick veta att vår son troligtvis inte längre levde. När min man gjorde mun mot mun och bröstmassage på honom samtidigt som han hade mig i luren.

Annars inget nytt. Jag har forskat litegrann och pysslat om min forskarblogg (stängd för allmänheten). Skickat lite professionnella mail och sånt. Samt tänkt igenom lite mer kring min vecka på universitetet i norr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar