lördag 18 februari 2017

Köpt magnesium

Nu har jag varit och hämtat ut min medicin samt passat på att köpa magnesium, för jag är så fruktansvärt trött så det är inte sant och magnesium i hög dos brukar hjälpa mig. Jag vill sova mest hela tiden.

Min man verkar må bättre sedan ett par dagar tillbaka : han har återupptagit sitt snickrande i sin ateljé, varit på promenad med barnen samt spelat badminton med grabben. Jag borde ha följt med på promenaden, men jag låg och sov då. I natt lyckades jag till och med sova i vår säng, det är inte ofta det händer !

Annars inget särskilt. Jag tillbringade morgonen i telefon för att planera min vecka i norr, så nu har jag knappt tid att andas den veckan. Varje liten stund är uppbokad. Jag hoppas att min gamla socialsekreterare sms:ar mig snart med förslag på en stund också, för jag vill och behöver träffa henne. Hon är så fin ! En riktig pärla. Tyvärr så har hon bytt jobb, men hon sa att vi kunde träffas ändå, tack och lov. Återstår att hitta en gemensam tid som passar.

Jag har börjat printa ut saker till min handledare också. Stoppat i papper i en stor pärm som jag ska ha med mig. Det hjälper mig att struktuera mitt jobb och att komma framåt. Jag ska verkligen försöka forska under de få dagarna kvar tills jag åker, för det känns som att jag inte gjort ett jota på år och dar. Riktigt så illa är det kanske inte, men nästan.

Återstår att hoppas att jag får tillbaka lite energi med all magnesium. Det kanske tar några dagar innan det märks, men bättre sent än aldrig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar