onsdag 15 februari 2017

Sov till tolv

Jag sov till tolv i morse. På lite mer än en halv seresta, typ tre fjärdedelars. Det är på gott och ont. Jag känner mig fortfarande lite sömnig och önskar att jag inte tillbringat hela morgonen till att sova, men samtidigt så kanske jag piggnar till under dagen.

Jag lyssnar på Adele för att vakna. Rolling in the deep och Set fire to the rain. Så skön musik. Barnen kommer strax hem för dagen för det är onsdag och de slutar vid lunch då. Vet inte alls vad vi ska äta eller om det är jag som förväntas laga mat eller min man.

Måste komma igång med forskningen idag. Jag träffar min handledare om två veckor och har fortfarande inte gjort ett skit. Måste kolla kontona också, det är säkert katastrof som vanligt eftersom min man inte (ännu ?) fått a-kassa. Frågan är om han överhuvudtaget kommer få det. Det är jobbigt med all denna osäkerhet. Jag längtar till i mars, till våren och tills han förhoppningsvis får jobb igen. Och så längtar jag till hösten då vi blir skuldfria igen. I alla fall så kommer två stora lån vara avklarade. Varav ett csn-lån. Det ska bli så skönt !

Nä, om jag skulle sätta igång med lite lunch kanske.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar